Què fem 

L’Associació Musical Andreuenca vetlla pel bon funcionament de diversos grups: una banda simfònica, una orquestra simfònica i diferents grups de música de cambra formats per nois i noies joves que dediquen part del seu temps a trobar-se, assajar i preparar un repertori de qualitat (la majoria són estudiants d’últims cursos de grau superior o professional, però n’hi ha que ja han acabat els seus estudis musicals i formen part de les nostres agrupacions que estableixen un pont entre el món estudiantil i la professionalització).

Anomenem MIDI al nostre projecte: música, inclusió, dona, interculturalitat. I el desenvolupem a partir de tres idees bàsiques:

  • Música a l’abast del poble, apostem per  fer-la entrar al seu món, als seus espais de convivència.
  • Utilitzar la música per a millorar la vida de les persones, per a afavorir la inclusió social i la interculturalitat i per a posar de relleu el paper destacat que la dona desenvolupa al món musical.
  • Crear formacions de nivell en què el músic arribi a rebre un pagament digne pel servei que lliura a la societat.

En resum: intentem reduir la bretxa cutural, intercultural, de gènere i social que existeix al nostre país, per a propiciar una societat més inclusiva i integradora.