PRESENTACIÓ

L’Associació Musical Andreuenca és una Entitat sense ànim de lucre, que va néixer el 10 de gener de 2015, amb la voluntat de promocionar la cultura musical, els valors de la música, oferir activitats musicals, conferències, concerts i divulgar la idea de la música com a vehicle de solidaritat, cultura, educació, convivència, igualtat de gènere i inclusió social.

S’han realitzat concerts i col·laboracions amb diferents Entitats: ONG Manyanet Sant Andreu, Institut del Teatre, Fundació Pasqual Maragall, AFAB, Club de Futbol Sant Andreu, Club Natació Sant Andreu, Coral Càrmina, Orfeó Atlàntida, Cor Ovnisingers, Orfeó Gracienc, amb el Districte de Sant Andreu participant a la Diada de la Música i a l’espectacle de les Fonts de Can Fabra (entre d’altres), amb l’Ajuntament de Barcelona en diversos concerts i en l’Associa’t a la Festa per a la Mercè de Barcelona, amb ASSEM Catalunya, Asociación cultural Perú Ritmos y costumbres. i altres
L’Associació Musical Andreuenca posa l’abast de tothom una eina, la musical, que facilita la sociabilitat, la seguretat emocional, la confiança en un mateix, el respecte cap a l’altre i la capacitat de coordinació i concentració.

JUNTA

PRESIDENTA: Cristina Ballarín Tamayo
SECRETARI: Ernest Martínez Palet

Llicenciat en Química per la Universitat de Barcelona, ha treballat com a cap de logística per a la multinacional Pioneer fins a la seva jubilació. Paral·lelament és àrbitre federat de bàsquet a alhora que imparteix cursos d’iniciació.
Musicalment, va estudiar solfeig i violoncel al Conservatori Superior de Música de Barcelona i va participar en diversos festivals amb l’Orquestra de l’Institut Milà i Fontanals.

TRESORERA: Antonia Luengo Sojo