PATROCINI

La Banda Simfònica de Barcelona i l’Orquestra Simfònica TACET han nascut amb la voluntat de formar part de la vida cultural de la nostra ciutat.
Les dues s’han constituït sota l’aixoplug de l’Associació Musical Andreuenca i ofereixen al músic l’oportunitat de formar part de formacions de qualitat i de col·laborar en la difusió de la música simfònica entre el públic, sense distinció de cap tipus.
La igualtat de gènere és un dels pilars del nostre funcionament, ja que és bàsic per al món musical. Tothom pot accedir als nostres grups sempre que demostri el nivell necessari i el compromís que es demana.
L’activitat de la BSB i de la TACET abasta gèneres i estils ben diversos, tot posant a l’abast de tothom una eina, la musical, que facilita la sociabilitat, la seguretat emocional, la confiança en un mateix, el respecte cap a l’altre i la capacitat de coordinació i concentració. I es fa en concerts gratuïts a l’hora que en benefici de diverses fundacions.
Per a la nostra continuïtat són necessàries les subvencions i el recolzament de mecenes privats, és per això que us animem a formar part dels nostres “Membres Protectors” tot contactant amb amandreuenca@gmail.com. La donació es pot fer per transferència bancària al compte de l’Associació Musical Andreuenca: La Caixa ES25 2100 0616 2102 0025 3801.
Si es prefereix, es pot associar l’empresa a les nostres formacions simfòniques, tot escrivint a amandreuenca@gmail.com.

Per ara tenim el recolzament de: