Miquel Badia i Sarri

Neix a Barcelona l’any 1970. Cursa els seus estudis musicals al Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona, sota la direcció del seu pare Miquel Badia Graells. Obté excel.lents qualificacions en diverses matèries i guanya els Premis d’Honor de Grau Superior de Trombó de vares, Trombó de pistons i Bombardí entre els anys 1989-91.
Com a instrumentista ha col·laborat amb l’Orquestra Ciutat de Barcelona, Orquestra Simfònica d’Euskadi, Orquestra del Gran Teatre del Liceu, Orquestra Simfònica del Vallès, Orquestra de Cambra de l’Empordà i Banda Municipal de Barcelona. Actualment és membre del Barcelona Metall Quintet.

L’any 1991, és nomenat Professor del Conservatori Municipal de Música de Barcelona en l’especialitat de Trombó de vares, Trombó de pistons, Bombardí i Tuba, Centre en el què segueix desenvolupant la seva tasca pedagògica juntament amb la de Cap del Departament de Vent i Percussió.

Va formar part del jurat del concurs de l’ATE en la seva 8a. edició juntament amb trombonistes de gran renom nacional i internacional.