Cristina Ballarín

Inicia els estudis musicals l’any 2009 a l’Orfeó Gracienc i un any més tard entra com a professora a l’escola Acústics.
El 2014 es llicencia amb matrícula d’honor en bateria, en percussió clàssica i en piano i entra al Conservatori Municipal de Música de Barcelona per cursar els estudis professionals d’aquestes especialitats obtenint la màxima qualificació.
El 2014 també començarà a treballar a l’extraescolar de música de l’escola Pare Manyanet com a professora de bateria/percussió i de piano.

Aquell mateix any entrarà a treballar al casal musical d’estiu de l’Orfeó Gracienc i el 2018 ja es quedarà com a professora titular de l’escola

L’ any 2017 entra a treballar a Ut Música i un any més tard es gradua amb matricula d’honor al Conservatori Municipal de Música de Barcelona en l’especialitat de percussió clàssica, tot obtenint el premi d’honor per unanimitat. Tot seguit accedeix al Conservatori Superior de Música del Liceu per cursar els estudis superiors de música.

Des fel 2019 és percussionista titular de la Jove Orquestra Simfònica de Barcelona. A part també n’és titular de la Jove Orquestra d’Horta Guinardó, d’El Projectil, del Projecte Junts, de la Banda Simfònica de Barcelona, l’Orquestra Simfònica Tacet,.. A part de col.laborar amb formacions com Vozes o la prestigiosa OBC (Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya).

El 2020 es llicencia amb matrícula d’honor al Conservatori Municipal de Música de Barcelona en l’especialitat de piano i es prepara per a fer el superior d’aquesta especialitat al Conservatori Superior del Liceu.

Paral.lelament també estudia trompeta i es dedica a la composició: ha escrit obres per a banda simfònica, quartets de corda, estudis, peces per a piano, etc.